ANWB Smart Driver

100% Safe
Rating: 4.30 (Votes: 4802)
Download ANWB Smart Driver APK 3.6.0 - Carefree on the road with ANWB Smart Driver - App: nl.anwb.android.smartdriver by ANWB - Latest Version - Free

ANWB Smart Driver is de nieuwste Wegenwacht-dienst van de ANWB. Smart Driver waarschuwt je voor dreigende accupech en technische storingen. Dus nog voordat er een waarschuwingslampje op je dashboard gaat branden. Zo kom je niet onnodig stil te staan en voorkom je onverwachte reparaties.

Smart Driver bestaat uit een connector, die je eenvoudig in je auto plugt, en de app. Via de connector deel je technische data met de ANWB, zodat we storingen kunnen voorspellen.

METEEN ADVIES BIJ STORINGSMELDINGEN
Als Smart Driver een storing signaleert, of als er een waarschuwingslampje gaat branden, krijg je meteen een korte uitleg van het probleem en suggesties voor vervolgacties.

PREVENTIEVE MELDING ZWAKKERE ACCU
Nog voordat je auto het doorheeft, ziet Smart Driver al dat je accu zwakker wordt. Smart Driver volgt namelijk de accuspanning bij het starten en berekent daarmee de resterende levensduur van de accu.

VOORKOM ONVERWACHTE REPARATIES
Smart Driver waarschuwt bij dreigende storingen of als lampjes gaan branden en geeft direct advies. Dat scheelt onverwachte reparaties.

BIJ EEN ONGELUK VANZELF CONTACT MET ANWB
Bij pech weet de Wegenwacht waar hij moet zijn en vaak ook wat het probleem is. Bovendien neemt Smart Driver meteen contact met je op als je bij een aanrijding bent betrokken via crash-assistentie. Lukt dat niet, dan schakelt Smart Driver de hulpdiensten in.

WEGENWACHT-AUTOCHECK
De Wegenwacht komt langs wanneer het jou uitkomt en inspecteert je auto op 15 punten, waaronder accu, oliepeil, rem- en koelvloeistof, ruitenwissers en banden. De resultaten van de check en suggesties voor vervolgacties verschijnen in de app.

ONDERHOUDSTIPS
Ook ontvang je herinneringen voor periodiek onderhoud en voor controles (oliepeil, bandenspanning) die je eenvoudig zelf kunt uitvoeren. Hierbij helpt Smart Driver met heldere instructievideo’s en tips.

ANWB-APPS IN HET VERKEER
ANWB vindt dat afleiding in het verkeer door gebruik van smartphones moet stoppen. Bedien deze app dus niet terwijl je rijdt.

FEEDBACK
Heb je vragen over deze app? Of heb je verbetersuggesties? Stuur deze dan naar [email protected] o.v.v. ANWB Smart Driver of gebruik het formulier bij de account tab in de app.

Let op! Deze app werkt alleen in combinatie met ANWB Smart Driver als aanvulling op Wegenwacht Service.

Based on 4802 Votes and 0 User Reviews
5 Star
0
4 Star
0
3 Star
0
2 Star
0
1 Star
0
Add Comment & Review
We'll never share your email with anyone else.
Tech News
Other Apps in This Category
Download Now
Want Previous Versions ? Click Here.
Download with QR Code
  • Category: Auto & Vehicles
  • Platform: Android
  • Developer: ANWB
  • Version: 3.13.0 (8505)
  • Package Name: nl.anwb.android.smartdriver
  • Requirements: 4.0.3 or up
  • File Size: 54.4 MB
  • Downloads: 10K+
  • License: Free
  • Last Update: November 03, 2022
Editor's Choice